LIITY MLL POHJOIS-KIRKKONUMMEN YHDISTYKSEN JÄSENEKSI

1. Tuet MLL:n tärkeää toimintaa

2. Tuet omalla paikkakunnallasi järjestettävää paikallisyhdistyksen toimintaa, mm. kaikille lapsiperheille avoimet perhekahvilat, tapahtumat ja retket.

3. Yhdistyksen paikalliset jäsenedut

• Alennusta erilaisista tapahtumista mm. paikkakunnalle tilatut lastenteatterit
  • Maksuton perhesähly
  • Kuntosalin käyttö jäsenille
  • Aikuisten jumppamix alennushintaan
  • Jäsenposti ajankohtaisista yhdistyksen tapahtumista

4. Jäsenenä voit osallistua jäsenkokouksiin ja vaikuttaa asuinkuntasi asioihin

5. Saat Lapsemme lehden 4 kertaa vuodessa

6. MLL:n valtakunnalliset jäsenedut 2017: www.mll.fi/jasenyys/jasenedut

• Majoitus- ja kylpyläpalvelut
  • Pääsymaksut
  • Risteilyt
  • Tuotteet
  • Auto- ja välinevuokraus

MLL:n Pohjois-Kirkkonummen yhdistys on perustettu tammikuussa 2001 ja sen toiminnan tarkoitus on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden asemaa paikkakunnalla. Yhdistys pyrkii järjestämään erilaisia tapahtumia, kursseja ja luentotilaisuuksia lapsiperheille.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaamme!

Kysy yhdistystoiminnasta!

Oletko miettinyt yhdistystoimintaan osallistumista, mutta jotkin asiat vielä mietityttävät? Kysy rohkeasti, me koitamme vastata. Kysymyksistä ja vastauksista julkaisemme FAQ-palstan, kunhan kysymyksiä alkaa tulla.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kysymyksiä ja vastauksia yhdistystoiminnasta

Kysymys

Olen muuttanut alueelle lähes kaksi vuotta sitten ja käynyt viime vuonna muutaman kerran Veikkolan kahvilassa. Nyt syksyllä tyttömme jäi ilman srk:n kerhopaikkaa ja suuntauduin Knummen keskustan yksityiseen kerhotoimintaan, enkä siten ole Mll:n toiminnassa ollut mukana. Pienten lasten kotiäitinä olisi mahdollisuus suunnata aikaa ja energiaa muuallekin, mutta ongelmana on se, etten mieheni työn luonteen vuoksi pysty jättämään lapsiani hänelle hoitoon, eikä meillä ole sukulaisia pk-alueella, joten kaikki toiminta, joka rajaa lapset pois (kokoukset ym.) ei lähtökohtaisesti onnistu. Onko "kokoustilaan mahdollista järjestää jonkinlaista nurkkausta lapsille, joille ei hoitoa saa järjestymään. Liiton toimintaan vaikuttaminen siis kiinnostaa, mutta tällaiselle arjen "yksinhuoltajalle" se on mahdotonta lastenhoidon osalta.

Vastaus

Yhdistyksen alkuajoista lähtien kokouksiin osallistuvilla on ollut lapsia hätätilanteessa mukanaan kokouksissa, välillä enemmän, välillä vähemmän. Jotkut ovat ottaneet mukaan omaa tekemistä, palapelejä, värityskirjoja, onpa jollain ollut mukana DVDkin ajankuluna pyörimässä. Lapset kokouksissa eivät ole ongema, lasten asiallahan me ollaan.