Jäsenkirje 2/2021

22.6.2021

 Jäsenkirje 2/2021, kesäkuu


Kesäinen tervehdys, yhdistyksemme jäsen!


Tämä vuosi on oman MLL Pohjois-Kirkkonummi yhdistyksemme 20-vuotis juhlavuosi! 

- Kiitos kun olet jäsenemme! Olemme kiitollisia, jos kerrot yhdistyksestämme ja toiminnastamme esim. uusille veikkolalaisille lapsiperheille. Yhdistyksemme toiminta kun perustuu täysin vapaaehtoistyöhön, uudet ja vanhat yhdistysaktiivit ovat meille toiminnan elinehto. Jäsenyys ja jäsenmaksun maksaminen ovat merkittävä kannanotto lasten ja perheiden hyvinvoinnin sekä alueen lapsiperheille suunnatun toiminnan puolesta


Kesän aikana tulemme järjestämään pop-up kesäkahviloita ulkotiloissa viime kesän tapaan. Päivitämme ajankohdat lähiaikoina MLL kahvilat Pohjois-Kirkkonummi facebook sivustolle.


Juhlavuotemme kunniaksi olemme suunnitelleet lasten konserttia lauantaille 14.8 Veikkolan urheilukentälle. Tarkemmat tiedot julkaisemme kotisivuillamme, tulemme myös mainostamaan tapahtumaa eri ilmoitustauluilla Veikkolassa.


Syksyllä jatkuu perhe- ja vauvakahvila toimintamme mikäli yleinen tilanne sen sallii; 
vauvakahvila tiistaisin klo 13-15 ja perhekahvila torstaisin klo 9:30-11:30 Veikkolan nuorisotilassa. Kahvilat toimivat vapaaehtoisten kahvilanvetäjien voimin, joten uusia innokkaita kahvilanvetäjiä kaivataan mukaan toimintaan. 


Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna, lauantaina 4.9, järjestämme Ensiapukurssin, jossa näkökulmana on lasten ensiapu. Tästäkin pian lisää ja ilmoittautumiset kotisivuillamme.


Kovasti toivomme, että lokakuussa pääsisimme toteuttamaan yhdistyksen suositun lastenvaate ja -tarvike kirpputorin Veikkolan koululla. Palataan tähän lähempänä. Jo nyt toivomme vapaaehtoisten ilmoittautumisia talkoolaisiksi kirpputorille. 

Tuoreimpia kuulumisiamme voit lukea Facebookista, vauva- ja perhekahviloillamme on lisäksi oma MLL kahvilat Pohjois-Kirkkonummi -sivu, sekä kotisivuillamme https://pohjois-kirkkonummi.mll.fi/. Tavoitat meidät myös sähköpostilla mll.veikkola@gmail.com


Aurinkoista kesää toivottaen,

MLL Pohjois-Kirkkonummen yhdistyksen hallitus – Asta, Heli, Jonna, Nina, Sari ja Piia