Kahvilat

Kahvilat kokoontuvat Veikkolan nuorisotilalla (Koskentie 3).

 

Kevään 2019 kahvilat kokoontuvat taas ti 8.1. alkaen. 

 

Vetäjiä kaivataan niin vauva- kuin perhekahviloihinkin. Jos olet kiinnostunut toimimaan vetäjänä tai haluaisit kuulla lisää, ota yhteyttä: mll.veikkola(at)gmail.com

_________________________________________

 

Kahvilat ovat toiminnassa seuraavasti:

Kokoontumisajat:

  • Tiistaisin klo 13-15 Vauvakahvila (0-1v.)
  • Torstaisin 9.30-11.30 Perhekahvila (kaikille avoin) - Täällä lukee mm. kylävaari satuja sekä lapsilla mahdollisuus pallopeleihin isossa salissa

Kahvilat ovat avoin kohtaamispaikka kaikille lapsiperheille. Kahviloissa vanhemmat tapaavat toisiaan ja jakavat kokemuksiaan ja kuulumisiaan toisten samassa elämäntilanteessa elävien vanhempien kanssa. Lapset saavat ikäistään leikkiseuraa.

Kahviloissa tarjotaan pientä purtavaa yhden euron maksua vastaan. 

Jokaisella kahvilalla on muutama vastuuvetäjä. Vetäjät toimivat vapaaehtoisina. Vastuuvetäjät huolehtivat kahviloiden toimivuudesta, mutta jokaisen kahvilakävijän vastuulla on lelujen, tavaroiden ja astioiden korjaaminen ja siistiminen.

Vapaan oleskelun lisäksi pyrimme järjestämään kahviloissa ohjelmaa, esim. liikuntahetkiä, tuote-esittelyjä ja asiantuntijavierailuja - sen mukaan, mitä kävijät toivovat.

Kävijöiden ei tarvitse olla MLL:n jäseniä, mutta jäsenyydestä kerrotaan kahviloissa ja jäseneksi liittyminen on toivottavaa.

Yhteyshenkilö: Mervi Rauvola 

mll.veikkola(at)gmail.com

Kahvilat kokoontuvat Veikkolan nuorisotiloissa Koskentie 3:ssa

__________________________________________________

Kuva on linkki Kahviloiden vetäjien sivuille, tämä vaatii tunnukset!