Toiminta

Yhdistyksemme toiminta pyörii vapaaehtoisvoimin. Lue, minkälaista toimintaa meillä on ja ota meihin yhteyttä, jos haluaisit tulla mukaan mukavaan vapaaehtoistoimintaan!

Kirppikset

Yhdistyksen kirppisvapaaehtoiset järjestävät kahdesti vuodessa - keväisin ja syksyisin - kirpputoritapahtuman Veikkolan koululla. Kirppismyyjänumeroa haetaan nettisivustomme kautta lähempänä kirppisajankohtaa. Seuraathan meitä Facebookissa, niin tiedät, milloin ilmoittautumislomake seuraavan kerran aukeaa! 

Milloin taas? 

Seuraavaa kirppistä suunnitellaan keväälle 2020, mikäli yhdistyksen toiminta Pohjois-Kirkkonummella jatkuu. Tuolloin myyntiin otettaisiin mm. lasten kevät- ja kesävaatteita, leluja, äitiysvaatteita ja kirjoja. 

Mitä kirppismyyjänä toimiminen tarkoittaa käytännössä? 

Myyjiltä ei peritä erillistä maksua, vaan myydyistä vaatteista ja tarvikkeista otetaan 23% provisio ennen tilitystä. Kaikille myyjänumeron saaneille lähetetään sähköpostin kautta lisäinfoa tuotteiden tuonnista, hinnoittelusta sekä tuotteiden poisnoudosta. 

Kerrothan, jos olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena kirppiksellä tai organisoimaan kirppiksiä.Perhe- ja vauvakahvilat:

Kahvilamme ovat kohtaamispaikkoja lapsiperheille. Lapset voivat tulla kahviloihin myös vaikkapa kummien, isovanhempien tai muiden läheisten aikuisten kanssa. Kahviloissa on tarjolla pientä purtavaa hintaan 1 € / perhe. Kahvilat kokoontuvat Veikkolan nuorisotilalla (Koskentie 3). Kahviloiden omalla Facebook-sivulla (MLL kahvilat Pohjois-Kirkkonummi) tiedotetaan mahdollisista muutoksista ja erityiskerroista. 

Vauvakahvila tiistaisin klo 13.00 - 15.00

Perhekahvila torstaisin klo 9.30 - 11.30

Huom. Kiinnostaako kiva vapaaehtoistyö kahvilanvetäjänä? Kysy meiltä lisää ja tule mukaan!  


Kuva: MLL / Matti Matikainen

Lähde mukaan retkille!

Perinteisesti järjestämme vähintäänkin kerran keväässä tai alkukesästä retken bussikuljetuksineen. Retkikohteinamme on ollut mm. Korkeasaari ja läheiset kotieläinpihat. Lisäksi teemme retkiä esimerkiksi teatteriesityksiin. Jäsenenä pääset useimmille retkillemme mukaan edullisemmin! Ehdotathan myös uusia retkikohteita tai tule mukaan suunnittelemaan retkiä - otamme mielellämme vastaan uusia ideoita! 

Kuva: MLL / Matti Matikainen

Rotinalahjat vauvaa odottaville

Yhdistyksemme edustaja vierailee säännöllisesti neuvolan perhevalmennuksissa esittelemässä yhdistyksen toimintaa tuleville vanhemmille. Perhevalmennuskäynneillä jaetaan perheille myös rotinalahjapussukat, joissa on tietoa MLL:stä ja paikallistoiminnastamme sekä usein myös pieniä lahjoja. 

Kuva: MLL / Matti Matikainen

Liikutamme lapsia ja aikuisia 

Järjestämme säännöllisesti yhteistyössä paikallisten liikunta-alan toimijoiden kanssa jumppasettejä niin lapsille kuin aikuisillekin. Välillä tarjolla on myös vauvajumppaa. 

Kuva: MLL / Matti Matikainen

Kantovälineiden vuokraus

Vuokraa edullisesti yhdistyksemme kautta kantoväline: 

  • Kantorinkka (Deuter Kid Comfort II)
  • Kantoliina (Girasol)
  • Kantoreppu (Manduca)

Vuokraushinnat:


Vuokra-aika

MLL-jäsenetEi jäsenet
Viikonloppu5 €8 €
Viikko8 €12 €
Yli viikko - kuukausi12 €15 €                                

Huom. Talvikauden hinnat (lokakuusta maaliskuuhun):  1 € / viikko ja 2 € / kuukausi jäsenille, 

ei-jäsenille 2 € / viikko ja 4 € / kuukausi.

Vuokraus ja tiedustelut mll.veikkola(a)gmail.com. Vuokraajille tarjolla myös kantovälineopastusta.