Toiminta

Yhdistyksemme toiminta pyörii vapaaehtoisvoimin. Lue, minkälaista toimintaa meillä on ja ota meihin yhteyttä, jos haluaisit tulla mukaan mukavaan vapaaehtoistoimintaan!

Perhe- ja vauvakahvilat:

Kahvilamme ovat avoimia kohtaamispaikkoja lapsiperheille. Lapset voivat tulla kahviloihin myös vaikkapa kummien, isovanhempien tai muiden läheisten aikuisten kanssa. 

 Kahvilat kokoontuvat pääasiassa Veikkolan nuorisotilalla (Koskentie 3). Kahviloiden omalla Facebook-sivulla (MLL kahvilat Pohjois-Kirkkonummi) tiedotetaan ajankohtaisia asioita. 

*tauolla* Vauvakahvila tiistaisin klo 13.00 - 15.00

Vauvakahvila on kaikkien vauvaperheiden ja vauvaa perheeseen odottavien oma kohtauspaikka, jossa voi tutustua muihin alueen perheisiin ja jakaa kokemuksia samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. (Veikkolan nuorisotila, Koskentie 3).


Perhekahvila torstaisin 9.30-11.30 

Perhekahvila on kaikkien lapsiperheiden kohtauspaikka, jossa voi tutustua muihin alueen perheisiin ja jakaa kokemuksia samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. (Veikkolan nuorisotila, Koskentie 3)Huom. Kiinnostaako kiva vapaaehtoistyö kahvilanvetäjänä? Kysy meiltä lisää ja tule mukaan!  


Kirppikset

Yhdistyksen kirppisvapaaehtoiset järjestävät kahdesti vuodessa - keväisin ja syksyisin - kirpputoritapahtuman Veikkolan koululla. Kirppismyyjänumeroa haetaan nettisivustomme kautta lähempänä kirppisajankohtaa. Seuraathan meitä Facebookissa, niin tiedät, milloin ilmoittautumislomake seuraavan kerran aukeaa! 

Milloin taas? 

Seuraava kirppis on 24.4.2022 Veikkolan koululla 10-13.


Kuva: MLL / Matti Matikainen

Lähde mukaan retkille!

Perinteisesti järjestämme vähintäänkin kerran keväässä tai alkukesästä retken bussikuljetuksineen. Retkikohteinamme on ollut mm. Korkeasaari ja läheiset kotieläinpihat. Lisäksi teemme retkiä esimerkiksi teatteriesityksiin. Jäsenenä pääset useimmille retkillemme mukaan edullisemmin! Ehdotathan myös uusia retkikohteita tai tule mukaan suunnittelemaan retkiä - otamme mielellämme vastaan uusia ideoita! 

Kuva: MLL / Matti Matikainen

Rotinalahjat vauvaa odottaville

Yhdistyksemme edustaja vierailee säännöllisesti neuvolan perhevalmennuksissa esittelemässä yhdistyksen toimintaa tuleville vanhemmille. Perhevalmennuskäynneillä jaetaan perheille myös rotinalahjapussukat, joissa on tietoa MLL:stä ja paikallistoiminnastamme sekä usein myös pieniä lahjoja. 

Kuva: MLL / Matti Matikainen

Liikutamme lapsia ja aikuisia 

Järjestämme säännöllisesti yhteistyössä paikallisten liikunta-alan toimijoiden kanssa jumppasettejä niin lapsille kuin aikuisillekin. Välillä tarjolla on myös vauvajumppaa. 

Kuva: MLL / Matti Matikainen

Kantovälineiden vuokraus

Vuokraa edullisesti yhdistyksemme kautta kantoväline: 

  • Kantorinkka (Deuter Kid Comfort II)
  • Kantoliina (Girasol)
  • Kantoreppu (Manduca)

Vuokraushinnat:


Vuokra-aika

MLL-jäsenetEi jäsenet
Viikonloppu5 €8 €
Viikko8 €12 €
Yli viikko - kuukausi12 €15 €                                

Huom. Talvikauden hinnat (lokakuusta maaliskuuhun):  1 € / viikko ja 2 € / kuukausi jäsenille, 

ei-jäsenille 2 € / viikko ja 4 € / kuukausi.

Vuokraus ja tiedustelut mll.veikkola(a)gmail.com. Vuokraajille tarjolla myös kantovälineopastusta.

Lukumummi ja vaari-toiminta Veikkolassa!


Lukumummit ja -vaarit ovat innokkaita vapaaehtoisia senioreita, jotka lukevat mielellään kouluilla lasten kanssa. Lukumummit ja -vaarit tukevat lasten teknisen lukutaidon ja sanavaraston kasvua sekä innostavat lukemisen pariin myös vapaa-ajalla. (www. lukumummitjavaarit.fi)


Veikkolassa kevätlukukaudella 2020 aloittaa useampi vapaaehtoinen lukumummi ja -vaari sekä Vuorenmäen koululla että Veikkolan koululla.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan toiminnasta lisää niin otathan yhteyttä mll.veikkola(at) gmail.com


Yhdistyksemme toteuttaa Veikkolassa lukumummi ja vaari-toimintaa yhteistyössä Kirkkonummen kirjaston ystävien yhdistyksen kanssa.Kuvaaja Anna Autio /MLL